Kombi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kombi Alırken Dikkat Edilecek Noktalar

Kombi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Günümüzde kombi almak pahalı ve seçimine özen gösterilmesi gereken bir duruma gelmiştir. Bir kombi satın almaya karar verdiğinizde bazı önemli noktalara dikkat edilmelidir ki; yıllarca kullanırken doğru karar vermişiz diyebilmelidir.

Kombiler; marka, model, kapasite ve yakıt tipine göre değişebilen, beyaz eşya sınıfında elektronik ve mekanik grubunda ısıtıcı cihazlardır.
Kombi alırken öncelikle ısıtılacak alanın kapasitesi göz önünde bulundurulmalıdır.

1.Kombi Kapasitesi Belirlenmelidir:

Kombi kapasitesi belirlemek için daha önce kaleme aldığımız "Hangi Kombiyi Almalıyım?" Blog yazımızı okuyup daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. O yazımızda bir evin alanından, coğrafi konumundan ve diğer bazı faktörlerden kaynaklı kapasitenin nasıl seçilebileceği bilgisine ulaşabileceksiniz.

2.Kombi Yakıt Tipi Bilinmelidir:

Kombilerde doğalgaz ve elektrik olmak üzere iki enerji tipi, yakıt olarak kullanılmaktadır. Elektrikli kombiler; sadece doğalgaz yakıtı kullanılamayacak yerlerde mecburiyetten dolayı tercih edilir. Doğalgaz, elektrik enerjisine göre herzaman daha ekonomiktir. Bu yüzden yakıt tipi; eğer doğalgaz hattı var ise mutlaka doğalgaz olarak tercih edilmelidir. Kombi yakıt tipini seçerken Doğalgazdan Tasarruf Etmenin Yolları'na da göz atmanızı tavsiye ederiz.

3.Marka-Model Seçimi Yapılmalıdır:

Kombilerde marka seçimi; aslında en zor iş gibi görünse de ufak bir kaç bilgi ile size en uygun marka ve modeli seçmek çok kolaylaşmaktadır. Kombi Markası seçerken en önemli unsurlar; markanın güvenilirliği, yedek parça temin ve tedarik süresi, garanti süresi, satış sonrası hizmetlerinin yani servis hizmetinin hız ve kalitesidir. Kombi olarak herkes tarafından bilinen markaların bile, coğrafi bölgeye göre satış sonrası servis hizmetlerinde yetersiz kaldığı durumlar görülebilmektedir. Burada tavsiyemiz; bulunduğunuz adreste size hizmet verebileceğine kanaat getirebileceğiniz araştırmalar yapmaktır.
Kombi modeli seçerken ise marka seçmekten daha kolay bir yöntem vardır. Seçtiğiniz kombi markasının internet sitesinde en yeni çıkan modelleri mutlaka güncel olarak en üstlerdedir. Kombi modeli seçiminde, internet sitelerindeki yorumlar da işinizi çok kolaylaştıracaktır. Ayrıca, kombi marka ve modeline karar verdiğinizde, aynı cihazı kullanan tanıdıklarınızdan kullanım ve konfor fikri almanız da kararınızı destekleyebilir.

Yıllarca, evinizi ısıtmak için satın almaya karar vereceğiniz Kombiyi, üç ana başlık altında hızlıca seçmenize yardımcı olacağını düşündüğümüz bu bilgileri beğeneceğinizi umuyoruz.

Daha fazla bilgi almak için sitemizin Whatsapp hattından da destek alabilirsiniz. Sizin için en ideal kombiyi seçmenize yardımcı olmak ve en uygun fiyatı sunmak isteriz.

Etiketler: kombi, komi seçimi, kombi klavuzu
Ekim 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR