Kablosuz Oda Termostatı Nedir?

Kablosuz Oda Termostatı Nedir?
ODA TERMOSTATI KABLOSUZ NASIL ÇALIŞIR?
 
Kablosuz oda termostatları aslında kablolu oda termostatları ile aynı mantıkta çalışmaktadır. Sadece kombi ile odanızda bulunan termostat arasına kablo çekmezsiniz. Kablo yerine radyo frekansı ile bağlantı sağlanmaktadır. 
 
KABLOSUZ ODA TERMOSTATI KOMBİYİ NASIL KUMANDA EDER?
 
Kablosuz oda termostatları Alıcı ve Verici denilen iki parçadan oluşmaktadır. Verici kısmı odanıza takılan oda termostatıdır. Alıcı ise kombi yanına takılan ve kombiye kablo ile direk bağlanan cihazdır. Odanızdaki termostat oda sıcaklığını ölçüp vericiye sinyal göndererek devamlı veri akışı sağlar. Alıcı ünite odanızdan gelen sinyale göre kombiye çalışmasını veya durmasını komuta eder. Bu şekilde odadan alınan sıcaklık verileri ile kombi çalışır veya durur.
Radyo Frekanslı Kablosuz Termostatları deyalı incelemek isterseniz tıklayınız. 
 
 
HANGİ TERMOSTAT KOMBİME UYUM SAĞLAR?
 
Güncel kombi üreticileri artık kendi kablosuz oda termostatlarını da üretmektedirler. Kombinizin kendi markasında kablosuz oda termostatı seçmeniz her zaman daha iyidir. Örneğin Demirdöküm marka bir kombi kullanıyorsanız Demirdöküm Markalı kablosuz oda termostatı almanız daha iyi olacaktır. Öncelikle kombiniz garanti dahilinde ise garantiyi etkilemesin diyorsanız mutlaka kombi ile aynı marka ve mutlaka kendi servisine taktırmanızda fayda vardır.
Her kombi markasının kendi oda termostatı olmasına rağmen eğer kombiniz için garanti kapsamı tereddütünüz yoksa uyum sağlayacak bir çok markayı da kullanabilirsiniz. Piyasada her kombiye uyum sağlayan ve sadece oda  termostatı üretimi yapan bir çok kablosuz oda termostatı markası vardır. Sitemizde bulabileceğiniz. Tüm kombi markalarının kablosuz oda termostatları hemen hemen tüm on/off klemensi olarn kombilere uyum sağlar ve kendiniz bile kolaylıkla kurulum yapabilirsiniz. Bu oda termostatlarını kendiniz kurmak isterseniz ürün detaylarında kurulum videoları bulunmaktadır, detayı inceleyebilirsiniz. Detaylı Termostat kategorileri ve markaları bilgisi için aşağıdaki seçeneklerden kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. 
 
 
 
 
 
Etiketler: kablosuz, termostat, radyo frekanslı termostatlar
Mayıs 25, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR